Update Corona

Beste leden,
Nog steeds volgen ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus elkaar in rap tempo op. Er zijn een aantal besluiten genomen. Daarvan brengen we jullie bij deze op de hoogte.
De Nevobo heeft inmiddels besloten om de gehele competitie af te gelasten. Dat betekent dat er geen wedstrijden meer gespeeld zullen worden voor seizoen 2019-2020. De Nevobo is nog op zoek naar een oplossing wat dat betekent voor de uitslagen met betrekking tot promotie en degradatie en vraagt haar leden om mee te denken. De Nevobo is eveneens aan het nadenken over een gepaste afsluiting van het seizoen. Zie de link hieronder:
http:// https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/02/28/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

Sinds een aantal jaren zit er een Poiesz supermarkt gevestigd in Grootegast. De Poiesz supermarkten komen ieder jaar met een Jeugd Sponsor Actie. Vorig jaar hebben we als vereniging daaraan mee gedaan en hebben we daar ruim 1000,- euro aan overgehouden. Een mooi bedrag voor activiteiten voor de jeugd! Ook dit jaar deden we mee aan de Jeugd Sponsor Actie. Helaas heeft ook de Poiesz maatregelen moeten nemen en zij hebben aangegeven per direct de actie te stoppen. Iedere deelnemende vereniging krijgt alsnog een bedrag van 1000,- euro. Via deze weg danken wij Poiesz Supermarkten voor het feit dat we mochten deelnemen en haar sportieve oplossing!

Als laatste: we zullen binnenkort ook weer moeten starten met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. We verwachten zeker dat we in september weer vol goede moed van start kunnen gaan. Om een gedegen teamindeling te kunnen maken, moeten wij weten wie van plan is om ook volgend jaar bij onze vereniging te blijven volleyballen. Daarom willen wij jullie vragen dit bericht te delen in jullie teamapps: Ben je van plan om te stoppen met volleybal bij DOVO/Hujades per seizoen 2020/2021? Geef dit dan voor 10-04-2020 aan via bestuur@dovohujades.nl. We gaan vanaf 10-04-2020 aan de slag met de nieuwe teamindeling.
Bij vragen, op- of aanmerkingen: neemt contact op via bestuur@dovohujades.nl